Traverse

Controller

Wil jij het verschil maken binnen een maatschappelijke organisatie? Leveren jouw analyses het inzicht op zodat medewerkers en cliënten de juiste koers kunnen varen? Oftewel wil je samen met ons de toekomst veranderen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken als:

Controller
24 - 36 uur

Wat ga je doen?

In deze rol leg je verbanden tussen data uit het cliënt-, financiële- en personeelsinformatiesysteem. Je onderhoudt contacten met diverse rollen in de organisatie om betekenis te geven aan deze informatie. Je bent gesprekspartner voor zowel het besturingsteam als voor de zelforganiserende teams binnen de organisatie. Je bent een vraagbaak voor de complexe, bedrijfsmatige vraagstukken en begeleidt waar nodig collega's bij de uitvoering van hun werk.

Daarnaast zorg je voor een stabiele basis van rapportages binnen het Planning en Control systeem. Dit houdt in: ontwikkelen, analyseren en interpreteren van (management)informatie, opstellen en beoordelen van begrotingen, jaarrekening en diverse rapportages en het maken van business cases. Dit doe je samen met een deskundig team van collega's.

Personeelskosten vormen de hoofdmoot van de kosten van Traverse. Bij het door jou verzorgen van bovengenoemde rapportages ligt dan ook vaak het accent op de analyse van de ingezette formatie en de bijbehorende kosten. Verder toon je initiatief om verdiepende analyses en rapportages te maken die breder zijn dan bedrijfsvoering alleen en bijdragen aan de koers van Traverse. Denk hierbij aan bijvoorbeeld analyses ten behoeve van strategische personeelsplanning en verzuim.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in de richting van bedrijfseconomie op HBO+/ WO niveau, of een HBO werk- en denk niveau met de juiste ervaring;
  • Je bent analytisch, planmatig en innovatief;
  • Je kunt zelfstandig werken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief;
  • Je bent in staat om samen te werken met collega's op diverse niveaus binnen onze organisatie;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van Excel;
  • Kennis van de pakketten Visma Accountview, Power BI, Visma Payroll en Myneva is een pré.

Wat doet Traverse?

Wij hebben als doel om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.
Wij gaan uit van de kracht en verantwoordelijkheid van de teams en de medewerkers zelf. Er is geen hiërarchisch leidinggevende. We werken in zelforganiserende teams met resultaatafspraken. Om die reden vinden we het van belang dat je affiniteit hebt met het werken in een zelforganiserende organisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je krijgt een dienstverband voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
  • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 3.282,- en max. € 4.676,- bij een fulltime dienstverband). Salaris conform CAO per 1-7-24.
  • Bovenop jouw salaris ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget;
  • Je hebt volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Omdat wij ontwikkeling en vitaliteit belangrijk vinden, krijg je 1,5% Loopbaanbudget om bijvoorbeeld in te zetten voor een opleiding of (een deel van jouw) sportabonnement.

Enthousiast geworden?

Stuur jouw motivatie en CV via de sollicitatiebutton. Voor eventuele inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Koen Eekhout, bereikbaar via ons secretariaat op telefoonnummer 013- 2040 703 of koen.eekhout@smo-traverse.nl.

Denk je dat je nog niet helemaal in het profiel past, maar dat jij wel genoeg aanknopingspunten ziet? Neem dan ook even contact op met Koen, of laat jouw cv achter via vacature@smo-traverse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen via:

Sluitingsdatum:

27-10-2024

Startdatum:

12-09-2024

Locatie:

Tilburg

Kantooradres:

Reitse Hoevenstraat 2 5042 EH Tilburg

4 color beam