Traverse

Persoonlijk Coach (intern)

Versta jij de kunst van het krachtgericht begeleiden en wil je samen met de cliënt werken aan zijn individuele leerproces naar een zelfstandig leven in de maatschappij? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Wij zoeken per direct verschillende collega's die onze organisatie komen versterken als:

Persoonlijk Coach
24 - 36 uur per week

 

Wat doet Traverse?

Wij hebben als doel om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven. Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (afdelingen Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat onze collega's betrokken, flexibel en integer zijn en respect hebben voor anderen. Ook communiceer jij gemakkelijk met alle niveaus en ben je in staat om de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen. Daarnaast past het bij je om te werken in een zelf organiserend team, ben je leergierig en kun je je snel aanpassen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde agogische opleiding en/of agogische werkervaring;
  • Je hebt relevante ervaring in het maatschappelijke werkveld; 
  • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
  • Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfinzicht, waardoor je een uitstekende inschatting kunt maken van het effect van jouw eigen handelen op de ander;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen.

 

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je krijgt een dienstverband voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
  • Je kunt de arbeidstijd per week nog nader met ons afstemmen;
  • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 3.191,- en max. € 4.547,- bij een fulltime dienstverband). Salaris conform CAO per 1-1-24.
  • Per 1-7-2024 komt daar nog eens 4% bij vanuit CAO onderhandelingen.
  • Bovenop jouw salaris ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget en een flexibliteitsvergoeding;
  • Omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog 1,5% loopbaanbudget om bijvoorbeeld te besteden aan een opleiding;
  • Iedere werknemer binnen Traverse krijgt een Talentcoach toegewezen 

 

Enthousiast geworden?

Reageer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar vacature@smo-traverse.nl. De gesprekken vinden in overleg plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.

Vacature delen via:

Sluitingsdatum:

28-04-2024

Startdatum:

25-03-2024

Locatie:

Tilburg

Kantooradres:

Reitse Hoevenstraat 2 5042 EH Tilburg

4 color beam