Traverse

Leefcoach Topper

Ben jij een  daadkrachtige collega die wil bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal!

Wij zoeken een gemotiveerde:

Leefcoach (Team Ondersteunende Pool)
24-32 uur

                                                                                                   

Wat ga je doen?
Als Leefcoach werk je zowel zelfstandig als in samenwerking met andere expertises op een locatie waar onze cliënten verblijven. Jouw aandacht gaat hierbij uit naar gastvrijheid, gezondheid, hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een herstelbevorderende leefomgeving, waar eigen verantwoordelijkheid van  cliënten maximaal wordt gestimuleerd en waar aandacht is voor de handhaving van (gedrag)regels. Jij ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse zaken, zoals een juist dag -en nacht ritme, maaltijden,  huishoudelijke taken en klusactiviteiten. Daarnaast begeleid je  groepsactiviteiten. Met andere woorden: je  ondersteunt onze cliënten in het leerproces bij deze algemene dagelijkse levensverrichtingen. Door het dagelijkse zicht op het functioneren van de cliënten ben jij een belangrijke factor in de begeleiding  van de cliënt tijdens het wonen in een intramurale setting .

Wij zijn op zoek naar een collega die flexibel inzetbaar wil zijn binnen de organisatie om ziekteverzuim op te vangen. Je valt dan onder de afdeling Team Ondersteunende Pool (TOPPERS) en kunt flexibel ingezet worden als Leefcoach bij verschillende locaties, maar wanneer nodig kun je ook worden ingezet voor een andere rol.

Wie ben jij?
We vinden het belangrijk dat onze collega’s betrokken en flexibel zijn en respect hebben voor anderen. Je hebt een positieve, gastvrije houding naar cliënten en collega’s, je kunt omgaan met onvoorspelbare situaties en bent in staat om in conflicten op een juiste de-escalerende manier te  handelen. Daarnaast word je enthousiast van het werken in een zelf organiserend  team en voel je je verantwoordelijk voor zowel je eigen team als voor de samenwerking met andere teams.

Wat breng je mee?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde agogische opleiding is een pré maar niet noodzakelijk;
  • Je werkt onregelmatig; dag, avond en weekenddiensten;
  • Werkervaring in de sector Welzijn en/of Zorg is een pré.

Wat doet Traverse?
Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse is er voor mannen, vrouwen, ouderen, jongeren en kinderen. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Wij gaan uit van de kracht en verantwoordelijkheid van de teams en de medewerkers zelf. Er is geen hiërarchisch leidinggevende. We werken in zelforganiserende teams met resultaatafspraken. Om die reden vinden we het van belang dat je affiniteit hebt met het werken in een zelfsturende organisatie.

Wat bieden wij?

  • Je kunt bij voorkeur zo snel mogelijk starten in deze leuke functie met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 6 inclusief arbeidsmarkttoeslag (min. € 2.697,- en max. € 3.858,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je relevante werkervaring. Dit is conform CAO per 1-1-24; Per 1-7-2024 komt n.a.v. CAO onderhandelingen nog 4 % bij!
  • Daar bovenop ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget, 1,5% Loopbaanbudget en een flexibiliteitsvergoeding;
  • Je hebt de mogelijkheid om interne trainingen te volgen en gecoacht te worden door onze eigen Talentcoach.

Enthousiast geworden?

Reageer door jouw cv en motivatie achter te laten in de mailbox vacature@smo-traverse.nl. De gesprekken worden in overleg gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.

Vacature delen via:

Sluitingsdatum:

29-04-2024

Startdatum:

25-03-2024

Locatie:

Tilburg

Kantooradres:

Reitse Hoevenstraat 2 5042 EH Tilburg

4 color beam